У новорічну ніч в Дніпрі перекриють центральний проспект

Рух буде обмежено на ділянці від вулиці Воскресенської до вулиці Михайла Грушевського

У Дніпрі в ніч з 31 грудня по 1 січня на проспекті Дмитра Яворницького буде обмежено рух. Пов'язано це з проведенням святкових заходів в районі центральної міської ялинки. Про це повідомили у прес-службі Дніпровського міськради.

Так, рух буде обмежено на ділянці від вулиці Воскресенської до вулиці Михайла Грушевського. Відповідне перекриття буде і 6 січня з 18:00 до 22:00.

"У ніч з 31 грудня по 1 січня і з 6 на 7 січня (з 22:00 до 06:00) будуть працювати 125 машин на 48 міських маршрутах загального користування. Також вночі буде працювати і міський електротранспорт. На маршрутах курсуватиме по одній-двох одиницях рухомого складу, а трамвая №1 — чотири одиниці", — розповіли в прес-службі Дніпровського міськради.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі до Нового року готуються не тільки городяни, охоплені передсвятковою метушнею, але і мерія, яка підготувала для місцевих жителів понад 300 різноманітних святкових заходів. Весело провести час зможуть не тільки дорослі, але і діти — для них у парках обладнали чарівні локації і завезли звіряток. Крім того, у скверах вже поставили ялинки, біля яких у новорічну ніч відбудуться концерти.

Фото: М. Журавель, Дніпро.Коментарі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися