Соціальне таксі у Дніпрі: хто може користуватися та як замовити

З початку року соціальне таксі у Дніпрі викликали більше 1,5 тисячі разів

У Дніпрі люди з інвалідністю можуть пересуватися за допомогою послуги "Соціальне таксі". Як повідомили у міській раді, з початку року здійснили близько 1600 перевезень.

Зараз місто має у розпорядженні чотири спеціалізовані авто для перевезення осіб з інвалідністю. Однак влада планує у найближчий час поповнити автопарк соціального таксі, щоби збільшити число перевезень.

Повідомляється, що послуга надається людям з порушенням опорно-рухового апарату та органів зору, першої та другої групи інвалідності. Однак скористатися таксі мають право люди з інвалідністю, які стоять на обліку у відділені щодо надання транспортних послуг "Соціального таксі" в міському центрі соціальної допомоги. Як пояснили в мерії, для цього необхідно подати такі документи: посвідчення особи з інвалідністю або пенсійне, копія довідки МСЕК, паспорту та ідентифікаційного номеру, а також заповнити заяву. Після цього можете замовляти таксі із зазначенням своїх даних та часом і місцем призначення поїздки. Номер телефону: 785-64-62.

Нагадаємо, маршрутки у Дніпрі знімають із рейсів: які та чому.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися