Коронавірус в Дніпрі: за добу підтвердилися ще 2 випадки зараження

Всього у Дніпрі зафіксували 590 випадків зараження коронавірусом

У вівторок, 21 липня, у Дніпрі підтвердилися ще 2 випадки зараження коронавірусною інфекцією COVID-19. Таким чином, загальна кількість хворих в місті зросла до 590 осіб. Про це свідчать дані Департаменту охорони здоров'я Дніпровської міської ради.

Крім того, повідомляється, що в місті за офіційним даними одужали від коронавірусу 513 осіб. Зараз у лікарні № 21 все ще чекають результатів аналізів на коронавірус 9 осіб. Негативний результат показали тести 227 осіб.

Всього з 3-го квітня мобільна бригада здійснила 2063 виїзди, під час яких обстежила 6809 пацієнтів. У результаті отримали 391 позитивний результат.

Протягом попередньої доби в заклади охорони здоров'я з приводу гострих респіраторних вірусних інфекцій звернулося 145 осіб.

Раніше "Дніпро.Коментарі" писали, що в Дніпропетровській області внесли зміни в обмеження карантину. За рішенням регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, забороняється діяльність установ культури з заповнюваністю більше 50%, робота нічних клубів, кафе, ресторанів з 23:00 до 07:00. Крім того, при проведенні масових заходів, крім кінопоказів в кінотеатрах, організатор відповідальний за дотримання дистанції між учасниками не менш ніж 1,5 метри.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися