Коронавірус у Дніпропетровській області: протягом доби рекордно зросла кількість хворих

За добу в Дніпропетровській області виявили 36 нових випадків зараження

Сьогодні, 22 липня, у Дніпропетровській області стало відомо про нових 36 випадки зараження коронавірусом. За даними Дніпропетровської обласної державноїадміністрації (ОДА), найбільше нових випадків зараження зафіксували у Дніпрі – 29, ще 3 – в Кривому Розі і по одному – у Кам'янському, Новомосковську, Павлограді та Петропавлівському районі.

Всього в області виявили 1224 випадку зараження коронавірусною інфекцією COVID-19. Вже одужали 1067 людей, 132 – зараз хворіють і 25 осіб померли в наслідок коронавірусу в області.

Чиновники стурбовані загостренням ситуації за останню добу і кажуть, що разом з поліцією розбираються в причинах зростання кількості хворих. Ймовірно, центром стало весілля в ресторані, яке пройшло з порушенням епідемічних норм – зібралося близько 150 гостей. Серед імовірних причин називають церковне богослужіння. Щодо ресторану вже відкрили кримінальне провадження. Керівникам єпархій ще раз рекомендували проводити богослужіння онлайн.

Всього в регіоні провели 28370 ПЛР-тестів і 54214 досліджень методом ІФА.

Раніше "Дніпро. Коментарі" писали, що у вівторок, 21 липня, у Дніпрі підтвердилися ще 2 випадки зараження коронавірусною інфекцією COVID-19. Таким чином, загальна кількість хворих у місті зросла до 590 осіб.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися