У Дніпропетровській області коронавірусом заразилися 15 священнослужителів

Серед контактних осіб коронавірус підтвердився у 9 осіб

У Дніпропетровській області у період з 17 по 22 липня зареєстровано спалах захворювання коронавірусом серед священнослужителів у п'яти відділеннях релігійної організації. Всього в області зафіксовано коронавірус у 15 священнослужителів. Про це повідомили в пресслужбі облдержадміністрації, пише "Суспільне".

Відомо, що 6 священиків довелося госпіталізувати, ще 9 – знаходяться на самоізоляції. Також вдалося встановити коло контактних осіб. Нарахували 29 осіб, у 9 з яких підтвердили коронавірус.

У Свято-Преображенському соборі підтвердили спалах інфекції. За словами настоятеля храму отця Ярослава зараз коронавірус підозрюють у трьох дияконів і чотирьох священиків.

Раніше "Дніпро.Коментарі" писали, що за останню добу у місті Дніпро кількість хворих коронавірусом зросла на 23 людини. Таким чином, у місті офіційно зафіксували 634 випадку зараженням коронавірусною інфекцією COVID-19. Всього в Дніпрі станом на сьогодні 118 осіб хворіють коронавірусом, 60 з яких знаходяться в стаціонарі лікарні, а 58 – на амбулаторному лікуванні. У важкому стані знаходяться 3 людини. Крім того, в місті від COVID-19 одужали 516 осіб.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися