У Дніпрі вперше за 30 років проводять ремонт у ДЮСШ олімпійського резерву

Ремонт ДЮСШ олімпійського резерву в Дніпрі триває четвертий рік

Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву №3 відкриється найближчим часом після капітального ремонту. Про це повідомляє "Інформатор" з посиланням на пресслужбу Дніпровськоъ міської ради.

Капітальний ремонт школи почали у 2016 році, а до цього в реконструкції навчальному закладі не було близько 30 років. Представники міської влади акцентують увагу на тому, що це єдина ДЮСШ в Україні з подібною інфраструктурою. Повідомляється, що за чотири роки капітального ремонту вдалося повністю реконструювати спортивну базу, де тренуються майбутні чемпіони й відбуваються міські та обласні змагання.

Директор Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №3 розповів, що вже повністю оновлені комунікації (встановлені системи вентиляції, пожежної безпеки, відеоспостереження, виконані роботи утеплення стін, заміни вікон, заміни електромережі та освітлення), виконаний ремонт усіх приміщень, встановлене нове спортивне обладнання (сектору стрибків у висоту і з жердиною), повністю відремонтований відновлювальний центр, а також встановлена власна котельня.

Зараз у школі навчається 375 учнів — від 8 до 23 років, з якими працюють 27 тренерів-педагогів.

Раніше "Дніпро. Коментарі" писали, що влада Дніпра заявила про плани створити новий музей. Облаштувати його планують в Будинку губернатора, який знаходиться поруч з будівлею міської ради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися