Футболіста Романа Зозулю освистали в Іспанії: на батьківщині його підтримали Зеленський і фанати

Перший період закінчився нічиєю, на другий тайм команда, за яку грає українець, не вийшла через вигуки уболівальників іспанського клубу

Українського футболіста Романа Зозулю, який раніше п'ять років грав за футбольний клуб "Дніпро", освистали футболісти іспанського клубу. Під час матчу команд "Райо Вальєкано" і "Альбасете", за який зараз виступає українець, фанати противника з трибун скандували "Зозуля — нацист". Інцидент стався наприкінці першого тайму.

У знак протесту на поведінку фанатів, команда "Альбасете" відмовилася виходити на другий тайм. Перший період для команд закінчився з рахунком 0-0. У свою чергу віце-президент клубу Віктор Варела розповів, що в роздягальні Зозуля був пригнічений і плакав. На батьківщині українця підтримали не лише колеги і фанати, але і президент України Володимир Зеленський.

"Роман Зозуля, тебе підтримує не тільки твоя команда, тебе підтримує вся Україна. Ти не тільки класний футболіст, ти справжній патріот, який любить свою країну і допомагає нашим військовим. Ми з тобою. Тисну руку", — написав на своїй сторінці в соціальній мережі Володимир Зеленський.

Зазначимо, що Роман Зозуля довгі роки допомагав бійцям, які воювали на сході України. Він, спільно з дніпровськими волонтерами, заснував благодійний фонд "Народна армія", а також виставляв на аукціон свою медаль фіналіста Ліги Європи, щоб перерахувати гроші на потреби українських військових, які брали участь в АТО.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, у Дніпрі за життям бездомних кішок та собак буде стежити координаційна рада по захисту тварин. Контролювати його роботу, а також зустрічатися з представниками ради раз в квартал буде міський голова Борис Філатов.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися