У Дніпрі від ракетної атаки постраждав сквер (ФОТО)

Пошкоджений тротуар, дитячий майданчик та огородження — сквер "Західний" постраждав від масованої ракетної атаки на Дніпро, яка сталась вранці 22 березня

Діра у тротуарній плитці та лаві, зламаний паркан та залишки російського металобрухту. Усе це у сквері "Західний" виявили комунальники після масованої ракетної атаки, яка сталась сьогодні вранці. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Ці пошкодження незначні, і найближчим часом ми все відновимо своїми силами, аби дніпряни та гості міста могли комфортно й надалі проводити час у сквері "Західний". Головне, що ніхто не постраждав. Нагадаю, у цьому сквері є залізобетонне укриття, тож мешканці у разі повітряної тривоги можуть там перечекати небезпеку", — розповіла заступниця директора департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради Анастасія Петренчук, яка 22 березня є черговою по місту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв: Пошкоджені внаслідок обстрілу будинки у Дніпрі відремонтують – міськрада

У Дніпрі внаслідок ранкового ворожого обстрілу 22 березня постраждали 10 багатоповерхових та 5 будинків приватного сектору у Новокодацькому районі та один дім — у Соборному. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

Читайте також: На Дніпропетровщині зникла дівчина (ФОТО)

21 березня близько 14:00 17-річна Любов Маслюк пішла з дому та до теперішнього часу не повернулася. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровської області. Прикмети, фото та куди дзвонити – за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися