Атака «Шахедів» спричинила сильні руйнування на Дніпропетровщині

Російські окупанти завдали ударів по Дніпропетровській області «Шахедами»

За минулу добу не припиняються атаки на Нікопольщину. Протягом ночі ворог здійснив три удари БпЛА і два артобстріли. Під прицілом були сам Нікополь і Червоногригорівська громада. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, інформує портал "Коментарі".

Він зазначив, що внаслідок атак пошкоджений енергетичний об'єкт. Понівечені коледж, два багатоквартирні та один приватний будинки.

Дві господарські споруди зруйновані, чотири – побиті. Зачепило теплицю і лінії електропередач.

Загиблих та постраждалих немає.

"Вже всім абонентам, домівки яких були знеструмлені через масовану атаку на область, повернули світло. Дякую героям-енергетикам", – написав очільник області.

Оборонці неба вночі та ближче до ранку над областю збили п’ять Шахедів. Безпілотники знищили у Нікопольському, Синельниківському та Криворізькому районах.

Загалом у ніч на 23 березня 2024 року противник атакував чотирма зенітними керованими ракетами С-300 (по Донеччині) та 34-ма ударними БпЛА типу "Shahed" (райони пусків Курська обл. - рф, мис Чауда – Крим). Про це повідомляють у Повітряних Силах ЗС України.

В результаті протиповітряного бою мобільними вогневими групами Сил оборони, зенітними ракетними підрозділами та авіацією Повітряних Сил знищено 31 "шахед" у межах Полтавської, Миколаївської, Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської областей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв: Пошкоджені внаслідок обстрілу будинки у Дніпрі відремонтують – міськрада

У Дніпрі внаслідок ранкового ворожого обстрілу 22 березня постраждали 10 багатоповерхових та 5 будинків приватного сектору у Новокодацькому районі та один дім — у Соборному. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися