Вночі ворог атакував Дніпро та область «шахедами»

Вночі мешканці Дніпра та області чули вибухи

Сьогодні вночі російські війська атакували область шахедами. Наші сили ППО збили 9 безпілотників в Нікопольському, Дніпровському, Павлоградському, Синельниківському та Кам'янському районах, а також над самим Дніпром. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Внаслідок падіння уламків у місті сталося дві пожежі, горіла трава та сміття, вогонь оперативно ліквідували. Пошкоджені двоповерхова будівля та пожежна частина.

Ніхто не постраждав.

За уточненою інформацією, через вечірню атаку на Кривий Ріг вибиті вікна у трьох дев'ятиповерхівках. Понівечене авто. Зачепило високовольтну лінію електропередач.

Постраждалій жінці надали необхідну медичну допомогу. Вона лікуватиметься вдома.

Вранці російська армія кілька разів вдарила по Нікопольщині – артилерією і дронами-камікадзе. Поцілила по райцентру та Червоногригорівській громаді. Наслідки з'ясовуються.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У громаді на Дніпропетровщині відбулося перейменування: активісти не задоволені

Активісти організації "Деколонізація. Україна" повідомили про перейменування вулиць у Петриківській громаді на Дніпропетровщині, інформує портал "Коментарі". Проте в організації не задоволені таким перейменуванням.

"Назви такі собі, що характерно для більшої частини області", – написали активісти.

Вже неодноразово вони наголошували на тому, що перейменування має на меті не лише позбутися всього радянського та російського, а ще й – вшанувати пам’ять сучасних героїв українсько-російської війни.

Як назвали вулиці у громаді на Дніпропетровщині – читайте за посиланням.

Читайте також: 1 квітня, до лікарні Дніпра доставили жінку з 7-річною дитиною. Родина отруїлась чадним газом через несправну газову колонку. Інцидент стався в одному з будинків на проспекті Олександра Поля. Що зараз з родиною – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися