У Дніпрі вночі пролунав вибух: деталі

Близько третьої години ночі в Дніпрі пролунав вибух

Окупанти не припиняють запускати ракети по Дніпру та Дніпровському району. Так, сьогодні вночі мешканці міста знову чули вибух. Про це повідомляють журналісти порталу "Коментарі".

За даними начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, вибух пролунав і в Дніпровському районі. Ворог вгатив по інфраструктурному об'єкту.

Голова ОВА зазначив, що люди не постраждали, наслідки цієї атаки уточнюються.

Крім того, ввечері та вночі агресор продовжував атаки на Нікопольщину.

По райцентру та Червоногригорівській громаді російські військові вдарили дронами. Мирівську громаду обстріляли з важкої артилерії.

Понівечений приватний будинок. Мешканці неушкоджені.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Тротуари, бордюри та пішохідні доріжки відновлять у Дніпрі: де саме

Інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради, Комунальному підприємству "Управління контролю за благоустроєм міста" Дніпровської міської ради доручено виконати роботи з відновлення об’єктів та елементів благоустрою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

Йдеться про поточний ремонт асфальтобетонного покриття, фігурних елементів мощення, бордюрів, вирівнювання плит, що просіли. А також заміну пошкоджених плит та інших елементів благоустрою на ділянках згідно з переліком. Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет міської ради. Перелік ділянок для виконання робіт із благоустрою дивіться за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі власники споруд, які встановлені незаконно, мають демонтувати їх власними силами. Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет міської ради. У переліку — 247 незаконно встановлених споруд, інформує портал "Коментарі".

Так, у рішенні йдеться, що власники самовільно встановлених на території міста гаражів, споруд (зокрема пересувних), огорож, які порушують Правила благоустрою території м. Дніпра, повинні демонтувати їх власними силами та привести земельні ділянки на місцях демонтованих об’єктів до попереднього стану.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися