В Укрзалізниці повідомили про загиблих та постраждалих серед залізничників

Важкий ранок для Укрзалізниці: є поранені та загибла серед співробітників

Внаслідок цілеспрямованого удару по транспортній інфраструктурі на Дніпропетровщині поранено 7 залізничників під час виконання службових обов'язків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Укрзалізниці.

"Із сумом повідомляємо, що загинула Оксана Стороженко, чергова по будинку локомотивних бригад.

У неї залишились двоє синів 17 та 15 років. Висловлюємо щирі співчуття рідним Оксани та зобов'язуємося забезпечити фінансову та соціальну підтримку її дітям.

Також надамо допомогу всім пораненим залізничникам та їхнім родинам. Наразі їхній стан стабільний, вони отримують необхідну медичну та психологічну допомогу", – зазначили у відомстві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Одного з дітей у Дніпрі вдалося врятувати – уточнення від ОВА

Один з дітей, 6-річний хлопчик, був у вкрай важкому стані. Втім, його вдалося доставити до обласної лікарні. Медики зробили все, що могли. Можливе і неможливе. Врятували. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, інформує портал "Коментарі". Подробиці – за посиланням.

Читайте також: У лікарні померла ще одна дитина з Дніпропетровщини

В лікарні померла дитина, яка отримала важкі поранення під час масованої ворожої атаки на Дніпропетровщину сьогодні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Офісу Генерального прокурора.

Обстріл Дніпра та області: що відомо

Сьогодні з ночі російські окупанти почали масовану комбіновану атаку на місто Дніпро та область. Ворог бив крилатими ракетами та балістикою, також запущені БпЛА типу "Shahed".

Нагадаємо, що Дніпропетровська область пережила чергову масовану атаку



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися