Число постраждалих у Дніпровському районі зросло: подробиці

На зараз відомо вже про вісьмох потерпілих

Через обстріл Дніпровського району, вибухи якого чули мешканці Дніпра близько опівдня, зросла кількість постраждалих – до восьми. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

З пораненнями і 23-річна дівчина. У неї відкрита черепно-мозкова травма. Вона у важкому стані.

А ще – троє чоловіків – 32, 43 та 47 років. Їхній стан середній. Двоє – в лікарні.

Атакували росіяни і Нікопольщину. П’ять разів обстрілювали з артилерії. Понад 15 разів вдарили дронами-камікадзе. І тричі скидали снаряди з БпЛА.

Дісталося Нікополю, Марганецькій, Мирівській, Покровській сільській громадам.

Постраждали двоє людей. 

Пошкоджені п’ятиповерхівка, 16 приватних будинків і 5 господарських споруд. Серед понівеченого – адмінбудівля, інфраструктурний об’єкт, магазин, авто. Зачепило газогін й лінії електропередач. Наслідки атак ще уточнюються.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі о 12:36 пролунав потужний вибух. Про це повідомляють кореспонденти порталу "Коментарі". У місті та області оголошено повітряну тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння з південного напрямку.

У пабліках повідомляють, що після вибуху у передмісті сталася пожежа, видно задимлення.

Сьогодні у Дніпровському районі оборонці збили безпілотник – "Орлан-10". Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Вибух о 12:57.

Читайте також: У Дніпрі розповіли, що зараз з будинком на Вокзальній, куди влучила ворожа ракета

Комунальники Дніпра продовжують працювати на місці чергового російського терору, який відбувся 19 квітня. Внаслідок нього будинок № 1, що по вул. Вокзальній, пошкоджено. Там повністю зруйновано 10 квартир, 2 під’їзди в аварійному стані. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Ми не рекомендуємо мешканцям зараз наближатись до квартир у цих двох під’їздах", — зазначив представник департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Єгор Худяков.

Що саме робиться у будинку та коли мешканці зможуть заселитися – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися