На Дніпропетровщині попрощалися із загиблим героєм

Чоловік загинув на Донеччині під час виконання бойового завдання

На 61-му році життя у боротьбі за незалежність нашої держави загинув військовий  із Синельниківської громади Сергій Валерійович Овчинник. Це сталося 22 лютого 2024 року при виконанні бойового завдання. Звістку про загибель у громаді отримали учора, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Синельниківської міської ради.

picture

Сергій Валерійович у лавах ЗСУ - з  липня 2022 року. Служив навідником кулеметного взводу стрілецької роти. Упродовж свого бойового шляху пройшов гарячі ділянки фронту. Спочатку бився з ворогом на Херсонському напрямку, потім був Донецький. Саме тут, поблизу селища Сєверне Покровського району, і обірвалося життя захисника.

"З першого дня на фронті і до останнього подиху Сергій Валерійович був вірний Батьківщині, своєму народові, бойовим товаришам.

Наш Герой був світлою, чудовою людиною, з добрим серцем і позитивним настроєм,  завжди усміхненим. Його любили рідні, поважали колеги,  цінували побратими.

Не вщухає біль утрати… Усією громадою співчуваємо родині, всім, для кого Сергій Валерійович став невід’ємною частиною життя", – зазначили у громаді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі містянам нагадали про заборону напередодні Великодня

Проспект Богдана Хмельницького у Дніпрі. "Стихійка" зі штучними квітами. Щорічно, напередодні Великодніх свят, міські служби нагадують: у Дніпрі діє заборона на продаж пластикової атрибутики. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

Що буде тим, хто продає такі квіти і чому ввели заборону – читайте за посиланням.

Читайте також: Рейди у лісах проводять на Дніпропетровщині: що на контролі

28 квітня рятувальники Павлоградського районного управління Головного управління ДСНС України в області вийшли на інформаційне відпрацювання серед населення. Спілкувалися з відпочиваючими поблизу лісових масивів та наголошували на забороні розведення багать в лісі та випалювання сухостою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Разом з тим, вогнеборці попередили яка відповідальність чекає на паліїв сухої рослинності. Кожному співрозмовнику надзвичайники вручили інформаційні листівки та буклети.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися