Мешканців Дніпра та області попередили одразу про декілька небезпек: до чого готуватися

Синоптики прогнозують на вихідні одразу декілька небезпечних явищ

Прогноз погоди по Дніпропетровській області та м. Дніпро на 20 квітня опублікували в Дніпропетровському регіональному центрі з гідрометеорології, інформує портал "Коментарі".

Отже, завтра у Дніпрі та області хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, гроза. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура по області вночі 1-6° тепла, місцями на поверхні ґрунту заморозки 0-3°, вдень 14-19° тепла, по м. Дніпро вночі 3-5° тепла, вдень 15-17°.

Через те, що 20 квітня вночі та вранці місцями на території Дніпропетровській області  очікуються  заморозки на поверхні ґрунту 0-3°, оголошено рівень небезпечності 1 (жовтий).

picture

Крім того, 20-22 квітня в південній половині Дніпропетровської області збережеться надзвичайна (V класу) пожежна небезпека.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Одного з дітей у Дніпрі вдалося врятувати – уточнення від ОВА

Один з дітей, 6-річний хлопчик, був у вкрай важкому стані. Втім, його вдалося доставити до обласної лікарні. Медики зробили все, що могли. Можливе і неможливе. Врятували. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, інформує портал "Коментарі". Подробиці – за посиланням.

Читайте також: У лікарні померла ще одна дитина з Дніпропетровщини

В лікарні померла дитина, яка отримала важкі поранення під час масованої ворожої атаки на Дніпропетровщину сьогодні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Офісу Генерального прокурора.

Обстріл Дніпра та області: що відомо



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися