На Дніпропетровщині зникла дівчина (ФОТО)

Криворізькі правоохоронці розшукують 17-річну Любов Маслюк

21 березня близько 14:00 17-річна Любов Маслюк пішла з дому та до теперішнього часу не повернулася. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровської області

Прикмети: на вигляд 17 років, зріст 151 см, худорлявої статури, темне волосся, карі очі.

Була одягнена: чорна пухова куртка, чорні штани та чорні кросівки.

"Якщо вам відома будь-яка інформація про місце перебування неповнолітньої Любов Маслюк, 2007 року народження, просимо повідомити до відділення поліції № 6 Криворізького районного управління за телефонами: 097 356 29 87, 096 198 75 20 або на лінію 102", – закликають в поліції.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв: Пошкоджені внаслідок обстрілу будинки у Дніпрі відремонтують – міськрада

У Дніпрі внаслідок ранкового ворожого обстрілу 22 березня постраждали 10 багатоповерхових та 5 будинків приватного сектору у Новокодацькому районі та один дім — у Соборному. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

Читайте також: У Дніпрі послабили заборону: подробиці

Дніпровська міська рада ухвалила рішення, яким послаблює заборону на продаж алкогольних напоїв у Дніпрі у вечірній час. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідне рішення Дніпровської міськради від 20 березня 2024 року.

Тобто, продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території міста Дніпра заборонено в інший час, ніж раніше.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися