На Дніпропетровщині дитина отримала опіки: що сталося

У місті Кривий Ріг під час пожежі у квартирі дитина отримала опіки рук

24 березня о 22:30 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про займання в одному з помешкань багатоповерхівки, розташованої на вулиці Віталія Матусевича Металургійного району міста Кривий Ріг. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

По прибуттю до місця виклику рятувальники встановили, що у квартирі, розташованій на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, горить домашнє майно на площі 5 кв.м.

На пожежі отримав опіки рук хлопчик, 2013 року народження. Медичними працівниками травмовану дитину направлено до лікувального закладу.

Пожежу ліквідовано о 22:48.

До гасіння займання залучено 11 рятувальників та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпропетровській області зросла кількість загиблих внаслідок обстрілу

До шести зросла кількість жертв ворожого ракетного удару по Кривому Рогу 12 березня. Сьогодні вночі у лікарні від отриманих поранень помер 59-річний чоловік. Про це повідомив міський голова Кривого Рогу Олександр Вілкул, інформує портал "Коментарі". Подробиці – за посиланням.

Читайте також: У Дніпропетровській області з’явилися "зуби дракона"

Роботи з будівництва фортифікаційних споруд на Дніпропетровщині масштабні. Задіяно чимало фахівців і техніки. Долучені й підприємства, як нашого регіону, так і Запорізького. Про це повідомив начальник ДніпрОВА Сергій Лисак, інформує портал "Коментарі".

Таких бетонних пірамід встановили вже майже сім тисяч. І процес триває. Подробиці – за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися