Сьогодні на Дніпропетровщині може бути гучно

Мешканців міста на Дніпропетровщині попередили про можливі вибухи

Сьогодні, з 9:00 до 15:00 промислово-виробничим підприємством будуть проводитись планові випробувальні вибухові роботи у Тернівському районі Кривого Рогу. Про це повідомив міський голова Кривого Рогу Олександр Вілкул, інформує портал "Коментарі".

"Роботи виконуються відповідно до затверджених методик та інструкцій, причин для занепокоєння немає", – написав очільник громади.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Дніпряни можуть власноруч випустити кажанів у природу: подробиці

Урочистий випуск врятованих кажанів – це щорічний захід, який Український центр реабілітації рукокрилих проводить вже 12 рік поспіль. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію центру.

"Цієї зими ми допомогли рекордній кількість рукокрилих – це понад 6 тисяч тварин. У Фельдман Екопарк ми випустимо 3 тисячі кажанів – це тварини, які були врятовані саме у Харкові. Решту рукокрилих ми повернемо до міст з яких привезли та випустимо їх там", – зазначають у Центрі.

У Зеленому Гаї (Дніпропетровська область), Запоріжжі, Кривому Розі випуск врятованих кажанів до їхнього природного середовища відбудеться 30 березня.

Читайте також: На Дніпропетровщині оголосили небезпеку: що відбувається

Вночі та вранці 27 березня у м. Дніпро та по Дніпропетровській області очікується туман. Видимість в тумані 200-500 м. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Опалення у Дніпрі відключать вже завтра: подробиці

У Дніпрі через очікуване підвищення середньодобової температури опалювальний сезон планують закінчити 28 березня. Про це під час брифінгу 26 березня повідомив директор комунального підприємства "Теплоенерго" Андрій Клименко, інформує портал "Коментарі". Подробиці – за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися