Трагедія сталася на Дніпропетровщині: деталі

У місті Кам’янському не змогли врятувати жінку в її власному будинку

Учора о 17:33 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Сливова Дніпровського району міста Кам’янське. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Прибувши на місце рятувальники встановили, що пожежа виникла на території приватного домоволодіння всередині одноповерхового житлового будинку. Горіли речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м.

Пожежу ліквідовано о 18:02.

Під час ліквідації займання співробітники Служби порятунку виявили тіло жінки без ознак життя.

До місця виклику залучено 12 рятувальників та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Місто Дніпро отримало партію автобусів з Італії

Результатом другого відрядження міського голови Дніпра Бориса Філатова до Мілана стали майже 40 автобусів. Про це мер міста повідомив у своїх соцмережах, інформує портал "Коментарі".

Читайте також: Опалення у Дніпрі відключать вже завтра: подробиці

У Дніпрі через очікуване підвищення середньодобової температури опалювальний сезон планують закінчити 28 березня. Про це під час брифінгу 26 березня повідомив директор комунального підприємства "Теплоенерго" Андрій Клименко, інформує портал "Коментарі". Подробиці – за посиланням.

У Дніпрі встановлюють перші в Україні колесовідбійні бруси: в чому їх перевага

Дніпро — перше місто в Україні, де з’явився колесовідбійний брус європейського зразка, який є найкращим на ринку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради. Для безпеки водіїв і пішоходів комунальники розпочали монтувати колесовідбійний брус на просп. Науки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися