В одному з відомих каналів Дніпропетровщини збирали допомогу на ЗСУ: куди ділися гроші

Поліція Нікополя задокументували злочинну діяльність псевдоволонтерки

Аферистка привласнила благодійні внески, які люди донатили на військове спорядження, автомобілі та дрони для ЗСУ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровської області.

24-річна мешканка м. Київ була адміністратором одного з популярних нікопольських каналів у месенджері й неодноразово організовувала збір коштів для допомоги українським військовим. Перерахунок коштів громадяни здійснювали на її банківські картки. Після закриття збору частину надісланих донатів жінка витрачала на власні потреби.

Слідчі Нікопольського районного управління поліції за оперативного супроводу Управління СБУ області провели обшук за місцем мешкання фігурантки та вилучили комп’ютерну техніку, мобільний телефон, гроші.

7 березня за погодженням з Нікопольською окружною прокуратурою фігурантці повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 201-2 (незаконне використання благодійних пожертв та безоплатної допомоги в значному розмірі з метою отримання прибутку під час воєнного стану).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Злочин стався ввечері 25 березня біля річки у Тернівському районі міста Кривий Ріг. Жінка гуляла з собакою, коли до неї підійшов невідомий чоловік та завдав декілька ударів кулаком в обличчя, після чого заволодів золотим ланцюжком. Потім намагався зґвалтувати. Чи вдалося це йому, та ким виявився злочинець – читайте за посиланням.

Читайте також: Забирають у людей та віддають на потреби ЗСУ: що робиться на Дніпропетровщині

Рибоохоронці Держрибагентства, продовжуючи здійснювати рибоохоронні рейди в умовах воєнного стану, тісно співпрацюють з обласними військовими адміністраціями та регулярно передають вилучені браконьєрські сітки, що перейшли у власність держави, на потреби українських захисників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпропетровського рибоохоронного патруля.

Опалення у Дніпрі відключать вже завтра: подробиці



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися