Не треба й ворогів: як мешканці Дніпропетровщини знищують область

Протягом доби надзвичайники ліквідували 24 пожежі в екосистемі

За добу, 26 березня, рятувальники Дніпропетровщини 24 рази залучались на ліквідацію займань на відкритих територіях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Вогонь знищив понад 20 гектарів сухої рослинності.

Наймасштабніші пожежі виникли в місті Дніпро та Синельниківському і Кам’янському районах.

Надзвичайники регіону закликають не провокувати пожежі в екосистемах.

"Пам’ятайте, що навіть невелике загоряння може стати причиною масштабної пожежі, на ліквідацію якої витрачається чимало часу та ресурсів.

Згідно чинного законодавства, сума штрафу за порушення статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення для громадян становить від 3060 до 6120 гривень", – зазначили в ДСНС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Злочин стався ввечері 25 березня біля річки у Тернівському районі міста Кривий Ріг. Жінка гуляла з собакою, коли до неї підійшов невідомий чоловік та завдав декілька ударів кулаком в обличчя, після чого заволодів золотим ланцюжком. Потім намагався зґвалтувати. Чи вдалося це йому, та ким виявився злочинець – читайте за посиланням.

Читайте також: Забирають у людей та віддають на потреби ЗСУ: що робиться на Дніпропетровщині

Рибоохоронці Держрибагентства, продовжуючи здійснювати рибоохоронні рейди в умовах воєнного стану, тісно співпрацюють з обласними військовими адміністраціями та регулярно передають вилучені браконьєрські сітки, що перейшли у власність держави, на потреби українських захисників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпропетровського рибоохоронного патруля.

Опалення у Дніпрі відключать вже завтра: подробиці



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися