У Дніпрі на Олександра Поля отруїлася родина

Жінка з дитиною були без свідомості, коли приїхали медики

Сьогодні, 1 квітня, до лікарні Дніпра доставили жінку з 7-річною дитиною. Родина отруїлась чадним газом через несправну газову колонку. Інцидент стався в одному з будинків на проспекті Олександра Поля.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на власні джерела.

За інформацією видання, коли медики прибули на виклик, матір з дівчинкою були без свідомості. Наразі загрози їх життю немає.

На місці працювала і газова служба. Вони перекрили газопостачання до квартири. Попередньо, причина - технічні порушення газового обладнання та вентиляції газової колонки.

У пресслужбі ГУНП у Дніпропетровській області Інформатору повідомили, що подія зафіксована. Проводиться перевірка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Коли завершиться ремонт трамвайних колій у Дніпрі – в міськраді прокоментували

У Дніпрі триває ремонт трамвайних переїздів на проспекті Богдана Хмельницького. Працюють одразу на трьох ділянках: на перехресті з вулицями Шинною, Л. Стромцова та Незалежності. На останній роботи фактично завершені. На вихідних на ділянці відкрили рух для автомобілістів, а також для автобусів та тролейбусів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міськради.

Коли буде завершено ремонт на інших ділянках – читайте за посиланням.

Читайте також: Мешканці житлового масиву в Дніпрі постійно скаржаться на ринок

Черговий по місту, за зверненнями місцевих, проінспектував ринок на ж/м Парус. Мета – контроль і підтримка належного санітарного стану. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

За словами заступника директора - начальника управління охорони навколишнього середовища департаменту екологічної політики Дніпровської міськради Ярослава Криська, інспектування за скаргами містян проводять на регулярній основі. Що виявили цього разу – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися