Для відновлення спортивного коледжу в Дніпрі виділять кошти з бюджету

Коледж постраждав напередодні через ворожу ракетну атаку

Коледж Дніпропетровської обласної ради, який позавчора зазнав руйнувань внаслідок ракетної атаки, отримає ресурси для відновлення пошкоджених приміщень. Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Відділення НОК України в Дніпропетровській області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука.

"Дякую голові Відділення Михайлу Кошляку, президенту федерації боксу Дніпропетровської області Владиславу Біндеру, всім спортсменам з обласних федерацій, зокрема – боксу та дзюдо, а також Національній федерації змішаних єдиноборств ММА за вагому підтримку нашого закладу – одного з найкращих в Україні, де готують олімпійських чемпіонів", – зазначив Лукашук.

Він повідомив, що депутатський корпус Дніпропетровської обласної ради також підтримає рішення щодо виділення коштів з обласного бюджету для відбудови коледжу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі та області з 1 квітня розпочала діяти заборона

З 1 квітня в області діють обмеження на рибальство. Дозволене тільки любительське. Використовувати слід не більше двох гачків або спінінг з однією штучною приманкою. Максимальний улов – 3 кг. Та бонус – одна рибина. Про це повідомили в Дніпропетровській ОВА, інформує портал "Коментарі".

Порушникам доведеться компенсувати заподіяну шкоду. Сплатити штраф до 680 грн. Та додатково – за кожну рибину. За плітку чи краснопірку потрібно віддати понад півтори тисячі гривень. А найдорожче обійдеться сом – більше 5 тисяч. Тих, хто під час нересту займатиметься промисловим виловом, очікує кримінальна відповідальність. До 51 тисячі гривень стягнень або обмеження волі до 3 років, з конфіскацією знарядь та всього добутого.

До якої дати діятиме заборона – читайте за посиланням.

Читайте також: Весна прийшла у Дніпро: містяни діляться чудовими фото міста



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися