Водій «Лексуса» у Кривому Розі спровокував ДТП та напав на літнього чоловіка

Поліція м. Кривий Ріг відкрила три кримінальні провадження за фактом інциденту на автодорозі

Водію автомобіля "Lexus" інкримінують порушення правил дорожнього руху, хуліганство та перешкоджання журналістській діяльності. Обставини події встановлює слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровщини.

Наразі відомо, що 5 квітня на території Центрально-Міського району 33-річний водій автомобіля "Lexus" допустив зіткнення з автомобілем "Nissan". Між водіями виник конфлікт, розв’язати який порушник вирішив за допомогою фізичної сили та вдарив чоловіка. 74-річного потерпілого госпіталізували до лікарні.

Далі у нападника виник конфлікт з журналістом одного з місцевих видань й він став перешкоджати їх роботі.

Поліцейські за погодженням з Криворізькою центральною окружною прокуратурою внесли відомості в ЄРДР за ч. 2 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів), ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі відбудуться зміни на дорогах: деталі

У Дніпрі тимчасово звузять вулиці, а деякі – перекриють

Із 15 квітня по 15 травня у зв’язку з аварійними роботами з ремонту колектору зливової каналізації буде звужено частину вулиць. Також перекриють деякі вулиці у зв’язку з проведенням аварійних робіт комунальниками. Список вулиць та дати – дивіться за посиланням.

Читайте також: Дитина зламала пальці на гойдалці на Дніпропетровщині: діставали рятувальники

Учора о 15:49 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що пальці дитини застрягли в гойдалці. Подія сталася в парку на проспекті Південний Інгулецького району міста Кривий Ріг. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися