У Дніпрі відбудуться зміни на дорогах: деталі

У Дніпрі тимчасово звузять вулиці, а деякі – перекриють

Із 15 квітня по 15 травня у зв’язку з аварійними роботами з ремонту колектору зливової каналізації буде

- тимчасово звужена проїзна частина вул. Великої Дїївської, на ділянці від вул. Метробудівської до вул. Мукачівської;

- тимчасово звужена проїзна частина вул. Дмитра Донцова, на ділянці від буд. № 4-А до пл. Соборної;

- тимчасово звужена проїзна частина пл. Соборної, на ділянці від буд. № 14-Г до просп. Дмитра Яворницького.

До 15 травня буде тимчасово звужена проїзна частина вул. Олександра Кукурби, на ділянці від вул. Космічної до бульв. Слави.

До 1 травня по вул. Любарського, від будинку № 88-А до будинку № 90 буде тимчасове звуження проїзної частини дороги. Це пов’язано з будівництвом зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення.

До 23:00 14 квітня буде перекрита проїзна частина та пішохідні переходи на перехресті просп. Богдана Хмельницького – вул. 152-ї дивізії і звужена проїзна частина просп. Богдана Хмельницького в районі зазначеної ділянки. Це пов’язано з аварійними роботами на трамвайній колії.

Із 15 квітня по 15 травня буде тимчасово перекрита проїзна частина та тротуари по вул. Енергетиків (непарна сторона), у районі буд. № 11 по вул. Енергетиків та буд. № 8 по вул. Світанковій. Це пов’язано з ремонтом теплових мереж.

Із 7:00 10 квітня до 19.00 11 квітня буде тимчасово припинено рух транспорту через залізничний переїзд 196 км станції Нижньодніпровськ – Вузол по вул. Кадровій. Це пов’язано з ремонтом асфальтобетонного покриття та заміною настилу залізничного переїзду.

Із 5 по 8 квітня (з 23:00 по 5:00) по пл. Соборній, у районі буд. 12-А по просп. Дмитра Яворницького буде тимчасово припинено рух транспорту. Це пов’язано з ремонтом мережі зливової каналізації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

До мешканців області звернулися газовики: що трапилося

Внаслідок ворожого обстрілу був пошкоджений надземний сталевий розподільний газопровід високого тиску в Нікопольському району області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпропетровської філії "Газмережі".

Завдяки оперативним діям газовиків вдалося запобігти відключенню газопостачання 62 тис. споживачів у м.Нікополь.

Після ліквідації наслідків аварії, фахівці компанії почнуть відновлення розподілу газу 8 квітня.

"Просимо забезпечити безперешкодний доступ працівникам Дніпропетровської філії "Газмережі" до приміщень, територій, де розташоване газове обладнання, для проведення комплексу робіт з відновлення газопостачання.

Якщо споживача не було вдома у цей період, виконання пуску газу здійснюється за заявкою. Телефонуйте за номером: 104", – зазначають газовики.

Читайте також: Дитина зламала пальці на гойдалці на Дніпропетровщині: діставали рятувальники

Учора о 15:49 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що пальці дитини застрягли в гойдалці. Подія сталася в парку на проспекті Південний Інгулецького району міста Кривий Ріг. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися