Повалені дерева, зірвані дахи та обрив ліній електропередач: які наслідки негоди на Дніпропетровщині

Учора негода наробила шкоди у багатьох населених пунктах Дніпропетровщини

У регіоні триває ліквідація наслідків негоди, яка вирувала напередодні. Енергетикам вдалося у найкоротші терміни відновити енергопостачання майже 145 тис родин Криворізького району. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, інформує портал "Коментарі".

Через шквальний вітер постраждали лінії електропередач майже у всіх районах області. Наразі залишаються знеструмленими близько 15,5 тис абонентів у 96 населених пунктах.

Надзвичайники Дніпропетровщини 13 разів залучались на ліквідацію наслідків негоди. Про це повідомили в обласному главку ДСНС.

На території Дніпропетровської області внаслідок сильного вітру зафіксовано падіння дерев на проїжджу частину та на припарковані транспортні засоби. Рятувальники розпиляли та прибрали 18 дерев. 

У Дніпровському районі внаслідок поривів вітру знесло дах господарчої споруди, який в результаті впав на дорогу та заблокував рух транспорту. Надзвичайники розпиляли пошкоджені конструкції даху та звільнили проїзд. 

Загиблих та травмованих внаслідок негоди не зафіксовано.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі транспорт тиждень курсуватиме зі змінами

З 16 по 22 квітня 2024 року в зв’язку з ремонтом дорожнього покриття по вул. Богдана Хмельницького діятимуть зміни у русі громадського транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту транспорту Дніпровської міської ради.

Як курсуватиме транспорт на лівому березі – читайте за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі та області оновили графіки аварійного відключення світла (адреси)

У ПрАТ "ПЕЕМ "Центральна енергетична компанія" опублікували перелік адрес, які потрапляють під графік аварійного відключення електроенергії, якщо такі будуть запроваджені по області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії. Коли вони запроваджуються та чому у них потрапляють одні й ті самі адреси – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися