Міжнародники нададуть грошову допомогу для Дніпропетровщини: хто зможе отримати

Фонд ЮНІСЕФ надав допомогу для Дніпропетровської області

Понад 192 мільйонів гривень виділено на модернізацію систем водопостачання та опалення в Дніпропетровській області фондом ЮНІСЕФ. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, інформує портал "Коментарі".

Зазначається, що кошти отримають вісім підприємств – у Кам’янському, Павлоградському, Нікопольському та Криворізькому районах.

"Там мінятимуть застаріле обладнання, реконструюватимуть лабораторії та приводитимуть до ладу тепломережі. Проєкти втілять до кінця року.

Спільно з іноземними партнерами працюємо над тим, аби мешканці наших населених пунктів, попри атаки ворога, мали комфорт. Координує співпрацю Регіональний офіс міжнародного співробітництва", – зазначив голова ДніпрОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

До уваги переселенців, що проживають у Дніпрі та області: уряд ухвалив важливі зміни щодо виплат

Термін подачі заяв на отримання державної допомоги продовжили до 30 квітня. Тобто ВПО, які отримували таку допомогу та подали заяву на її продовження у квітні, зможуть отримувати виплати, починаючи з березня. Кабмін ухвалив зміни до постанови "Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції. Також додано більше категорій, які можуть продовжувати отримати виплати. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі боржникам відключать воду: адреси



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися