На Дніпропетровщині видають міжнародну допомогу: хто отримує

Допомогу передали міжнародні донори через Фундацію Олени Зеленської

Майже 100 нових планшетів передали для дітей Дніпропетровщини. Ґаджети передали міжнародні донори через Фундацію першої леді Олени Зеленської. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Техніка для 19 спеціальних освітніх закладів області. Тих, де навчаються діти з порушеннями зору, слуху, опорно-рухового апарату, мовлення, інтелектуального розвитку. Девайси стануть у нагоді хлопцям та дівчатам під час уроків.

"Гуманітарна допомога вже поїхала до громад. Планшети незабаром опиняться у юних власників.

Дякую за підтримку нашої малечі. Це внесок у їхнє майбутнє. Ми боремося, аби воно було мирним, безпечним і щасливим", – наголосив очільник області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

До мешканців області звернулися газовики: що трапилося

Внаслідок ворожого обстрілу був пошкоджений надземний сталевий розподільний газопровід високого тиску в Нікопольському району області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпропетровської філії "Газмережі".

Завдяки оперативним діям газовиків вдалося запобігти відключенню газопостачання 62 тис. споживачів у м.Нікополь.

Після ліквідації наслідків аварії, фахівці компанії почнуть відновлення розподілу газу 8 квітня.

"Просимо забезпечити безперешкодний доступ працівникам Дніпропетровської філії "Газмережі" до приміщень, територій, де розташоване газове обладнання, для проведення комплексу робіт з відновлення газопостачання.

Якщо споживача не було вдома у цей період, виконання пуску газу здійснюється за заявкою. Телефонуйте за номером: 104", – зазначають газовики.

Читайте також: Дитина зламала пальці на гойдалці на Дніпропетровщині: діставали рятувальники

Учора о 15:49 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що пальці дитини застрягли в гойдалці. Подія сталася в парку на проспекті Південний Інгулецького району міста Кривий Ріг. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися