У Кам’янському почали проводити рейди по пляжах

Фахівці ДСНС нагадали про небезпеку поблизу водойм

16 квітня, з метою попередження загибелі людей на водних об’єктах, травмування та виникнення нещасних випадків, рятувальники Кам’янського району провели рейди поблизу водних об’єктів та поспілкувались з громадянами про безпеку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Співробітники ДСНС розповіли основні правила безпеки поблизу водойм та наголосили на сумлінному їх дотриманні. Слід пам’ятати, що необхідно оминати водойми, які не визначені, як спеціальні місцями для купання, не прогулюватися біля незнайомих берегів, а особливо, не підходити до схилів річок у стані алкогольного сп’яніння та завжди поблизу водойм слідкувати за своїми дітьми.

З початком настання купального сезону, рятувальники дбають, щоб громадяни перебуваючи поблизу водойм були в безпеці та проводили час з користю, тому проводять профілактичні бесіди.

Але в першу чергу люди повинні самі дбати про свою безпеку та безпеку оточуючих, дотримуватися основних правил безпеки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі транспорт тиждень курсуватиме зі змінами

З 16 по 22 квітня 2024 року в зв’язку з ремонтом дорожнього покриття по вул. Богдана Хмельницького діятимуть зміни у русі громадського транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту транспорту Дніпровської міської ради.

Як курсуватиме транспорт на лівому березі – читайте за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі та області оновили графіки аварійного відключення світла (адреси)

У ПрАТ "ПЕЕМ "Центральна енергетична компанія" опублікували перелік адрес, які потрапляють під графік аварійного відключення електроенергії, якщо такі будуть запроваджені по області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії. Коли вони запроваджуються та чому у них потрапляють одні й ті самі адреси – читайте за посиланням.

У Дніпрі запрошують на роботу з бронюванням від військової служби 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися