Автівки та дрони для фронту на Дніпропетровщині: подробиці

Десяток автівок та сотню дронів передали на Дніпропетровщині військовим

Велику партію допомоги передали на Дніпропетровщині для фронту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За його словами, це десяток автівок – кросовери підвищеної прохідності й повнопривідний мікроавтобус. Транспорт, що підсилить оборонців під час виконання бойових завдань. Стане у нагоді для евакуації поранених, підвезення боєприпасів.

"А ще – сотня fpv-дронів вітчизняного виробництва. Ці "Соколи" потурбуються, аби окупантів та їхньої техніки ставало менше.

Вдячний благодійним фондам, фармацевтичній компанії, приватним меценатам, які долучилися. Відгукнулися на запити військових і передали найнеобхідніше. Адже надійні "колеса" й коптери на передній лінії надзвичайно важливі", – зазначив очільник області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі ухвалили рішення видалити деякі дерева: де саме

У Дніпрі омолоджують здорові дерева та спилюють аварійні. Кипить робота по всьому місту, зокрема й у школах. Роблять за заявками мешканців та закладів освіти. Як розглядається заявка та які дерева можуть спиляти – читайте за посиланням.

Читайте також: У Кам’янському почали проводити рейди по пляжах

16 квітня, з метою попередження загибелі людей на водних об’єктах, травмування та виникнення нещасних випадків, рятувальники Кам’янського району провели рейди поблизу водних об’єктів та поспілкувались з громадянами про безпеку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Мешканцям Дніпра та області вкотре пригрозили штрафами

Згідно чинного законодавства, сума штрафу за порушення статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення для громадян становить від 3060 до 6120 гривень. За що загрожують такі штрафи – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися