Рейди по церквах на Дніпропетровщині продовжуються: що на контролі

Цього тижня рейди відбулися в Дніпровському, Криворізькому та Нікопольському районах

Напередодні відзначення Великодніх свят, рятувальники Дніпропетровщини проводять профілактичну роботу із настоятелями храмів, спрямовану на профілактику виникнення пожеж. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Співробітники Служби порятунку "101" та представники місцевих пожежних команд, провели профілактичний рейд в Дніпровському районі, містах Нікополь, Марганець та Кривий Ріг, що був спрямований на забезпечення пожежної та техногенної безпеки на даних об’єктах, а також заходів з попередження виникнення надзвичайних подій під час богослужінь.

Рятувальниками було здійснено огляд шляхів, евакуації, наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, проведено інструктаж щодо забезпечення належного протипожежного стану об’єкту.

В ході бесід зі священнослужителями, рятувальники наголошували на необхідності дотримання правил пожежної безпеки під час використання відкритого вогню.

По закінченню заходу, усім священнослужителям вручили листівки профілактичного характеру, а для прихожан розмістили пам’ятки на інформаційних стендах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Пляжний сезон у Дніпрі цьогоріч не розпочнеться. Таке рішення ухвалили на міській комісії з питань техногенно-екологчіної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Офіційно цього року не будуть відкриті міські пляжі. На балансі департаменту парків та рекреацій Дніпровської міської ради є три офіційні пляжі: Мануйлівський, пляж на Монастирському острові та Придніпровський. На кожному з них ми чіпляємо таблички, на яких є попередження, що купатись заборонено", — розповіла заступниця директора департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради Анастасія Петренчук.

Що буде з пляжами у місті – читайте за посиланням.

Читайте також: Страшна трагедія сталася незадовго до повномасштабного вторгнення у Дніпрі, яка сколихнула всю країну. Нацгвардієць Артемій Рябчук розстріляв своїх співслужбовців та працівницю Південмашу на одній з прохідних. Йому оголосили вирок – подробиці за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися