У місті на Дніпропетровщині планують побудувати «McDonalds»

Мешканці скаржаться на ринок у місті – мер відповів

У Кам’янському на Дніпропетровщині місцеві мешканці скаржаться на незадовільний стан торгових приміщень в сквері на проспекті Свободи, навпроти Ліцею №5. Міський голова Кам’янського Андрій Білоусов відповів мешканцям, чому міська влада наразі нічого не робить для благоустрою цього місця, інформує портал "Коментарі".

"Інформуємо Вас, що завдяки перемовинам міста з інвестором (господарем цих споруд) на цьому місці планується будівництво першого у Кам‘янському "Макдональдсу".  

Згідно з домовленостями, будівництво повинно було розпочатись в цьому році, але у звʼязку з воєнним станом терміни поки що відкладені. Тому торгові споруди залишатимуться такими до моменту їх зносу та до початку будівництва "Макдональдсу"", – зазначив мер Кам’янського.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Пляжний сезон у Дніпрі цьогоріч не розпочнеться. Таке рішення ухвалили на міській комісії з питань техногенно-екологчіної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Офіційно цього року не будуть відкриті міські пляжі. На балансі департаменту парків та рекреацій Дніпровської міської ради є три офіційні пляжі: Мануйлівський, пляж на Монастирському острові та Придніпровський. На кожному з них ми чіпляємо таблички, на яких є попередження, що купатись заборонено", — розповіла заступниця директора департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради Анастасія Петренчук.

Що буде з пляжами у місті – читайте за посиланням.

Читайте також: Страшна трагедія сталася незадовго до повномасштабного вторгнення у Дніпрі, яка сколихнула всю країну. Нацгвардієць Артемій Рябчук розстріляв своїх співслужбовців та працівницю Південмашу на одній з прохідних. Йому оголосили вирок – подробиці за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися