Нова реанімація на колесах готова рятувати поранених на Дніпропетровщині (ВІДЕО)

Реанімація на колесах є унікальною для України

Ззовні – звичайний автобус. Та коли заходиш всередину, опиняєшся у новітньому відділенні інтенсивної терапії. Довкола – ліжка, біля кожного – сучасне обладнання.  Таку реанімацію на колесах зробили спеціально для Дніпропетровщини, повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, інформує портал "Коментарі".

Тут все необхідне, аби допомогти одночасно 13 "важким" пацієнтам. Медичне авто стане в нагоді для порятунку поранених.

"Його зробили спеціально для Дніпропетровщини. Меморандум про це наш центр екстренки і чеські партнери підписали майже рік тому. І от – результат проєкту, вартістю понад 326 тис євро. Машина вже готова до першого виїзду.

Дякую друзям за підтримку. Нашу співпрацю будемо тільки зміцнювати – цим опікується Регіональний офіс міжнародного співробітництва", – зазначив очільник області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

У Дніпрі була стрілянина: що відомо

Учора на спецлінію 102 надійшло повідомлення про стрільбу у Самарському районі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Дніпропетровської області.

Патрульні прибули на місце події. Інформація підтвердилася. У заявника з невідомим стався конфлікт. Що було далі – читайте за посиланням.

Читайте також: На Дніпропетровщині проводять рейди по людним місцям

Рятувальники та правоохоронці проводять превентивні заходи серед населення з метою попередження пожеж в екосистемах, дитячого травматизму під час шкільних канікул, а також роз’яснюють, як діяти під час оголошення "Повітряної тривоги". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Для Дніпра та області передали благодійну допомогу: хто отримає

Технічне оновлення навчальних закладів триває. Дніпропетровщина отримала 420 потужних ноутбуків від благодійників та агентства міжнародного співробітництва Японії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника ДніпрОВА Сергія Лисака. Хто отримає допомогу – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися