Мешканці та ВПО Дніпропетровщини можуть безкоштовно обстежитися на новому обладнанні

У Регіональному центрі родинного здоров’я з’явилося сучасне діагностичне обладнання

Новий стоматологічний комп’ютерний 3-D томограф, цифрова рентгенівська система та цифровий мамограф придбали за кошти обласного бюджету та медзакладу для Регіонального центру родинного здоров’я. Також у центрі повністю відремонтували відділення променевої діагностики. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, інформує портал "Коментарі".

За допомогою томографа щелепно-лицьові хірурги та лікарі-стоматологи можуть максимально точно встановлювати діагноз. При цьому, пацієнт отримуватиме значно менше опромінення. А новий мамографічний апарат дозволяє виявляти найменші патології молочних залоз у стислі терміни. 

Нове обладнання дозволяє отримувати більшу кількість пакетів та коштів від НСЗУ. Завдяки цьому заклад зможе зберігати колектив професійних лікарів та платити їм достойну зарплату.  

"Зазвичай за подібними послугами людям доводилося звертатися у приватні клініки. Тепер вони доступні у нашому обласному медзакладі. Діагностику на цьому обладнанні безкоштовно можуть пройти мешканці нашої області й інших регіонів, а також переселенці", – зазначив Лукашук.

Записатися можна за телефонами:   

+38 056 378 80 00,

+38 068 801 08 03,

+38 066 801 08 03,

+38 073 801 08 03.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Пляжний сезон у Дніпрі цьогоріч не розпочнеться. Таке рішення ухвалили на міській комісії з питань техногенно-екологчіної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Офіційно цього року не будуть відкриті міські пляжі. На балансі департаменту парків та рекреацій Дніпровської міської ради є три офіційні пляжі: Мануйлівський, пляж на Монастирському острові та Придніпровський. На кожному з них ми чіпляємо таблички, на яких є попередження, що купатись заборонено", — розповіла заступниця директора департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради Анастасія Петренчук.

Що буде з пляжами у місті – читайте за посиланням.

Читайте також: Страшна трагедія сталася незадовго до повномасштабного вторгнення у Дніпрі, яка сколихнула всю країну. Нацгвардієць Артемій Рябчук розстріляв своїх співслужбовців та працівницю Південмашу на одній з прохідних. Йому оголосили вирок – подробиці за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися