Дніпропетровщина – під ворожим ударом (ФОТО)

Окупанти продовжують завдавати удари по області і сьогодні вдень

Нікополь весь день знаходиться під ворожим ударом. Десять разів агресор атакував місто: цілив дронами-камікадзе та обстрілював з артилерії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника ДніпроОВА Сергія Лисака.

Він зазначив, що внаслідок обстрілу постраждав 57-річний чоловік. Йому надали меддопомогу, він лікуватиметься вдома.

Пошкоджені приватні будинки та дві господарські споруди. Зайнялося авто.

"Область все ще оговтується після вранішньої атаки. Все ще без світла 27 тис абонентів.

Руйнувань, окрім енергооб'єктів, зазнала цивільна інфраструктура.

У Дніпрі пошкоджені освітні заклади, лікарня, 9 багатоповерхівок, 6 приватних будинків, авто. У районі – понівечені 9 сонячних панелей.

На Павлоградщині побиті 3 оселі, господарська споруда та легковик", – написав очільник області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Міністерство оборони у взаємодії з Офісом протидії рейдерству повернули у власність оборонного відомства земельну ділянку на Дніпропетровщині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Міноборони.

За даними міністерства, місцеві депутати однієї з територіальних громад Дніпропетровщини 24 лютого 2022 року – у день початку повномасштабного вторгнення росії – незаконно вилучили й передали до комунальної власності дану земельну ділянку.

Читайте також: Внаслідок влучання в Дніпровську ГЕС зафіксовано засмічення ґрунтів, витік нафтопродуктіву водний об'єкт р. Дніпро, фахівцями Інспекції відібрані проби води з метою лабораторного дослідження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної екологічної інспекції Південного округу.

Спеціалістами Державної екологічної інспекції Південного округу оперативно оглянуто постраждалі території з метою визначення нанесених збитків довкіллю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися