Обстріли Дніпропетровщини: що відбувається станом на ранок

Увечері дніпряни чули вибух

Ввечері окупанти спрямували дрон-камікадзе на Марганецьку громаду, що на Нікопольщині. Пізніше – вдарили по Червоногригорівській. Застосували важку артилерію. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, інформує портал "Коментарі".

Вже на ранок під ворожим артобстрілом двічі опинявся Нікополь. Виникла пожежа. Пошкоджені 9 приватних будинків, газогін та лінія електропередач.

Постраждала 91-річна жінка. Лікуватиметься амбулаторно.

На інших територіях Дніпропетровщини – без обстрілів.

Як повідомив очільник області учора ввечері, через обстріли цих громад пошкоджені агрофірма, п’ять приватних будинків, магазин, авто, лінії електропередач та газогін.

Також вчора ввечері дніпряни могли чути роботу ППО. Оборонці збили ворожий безпілотник у Дніпровському районі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

До уваги переселенців, що проживають у Дніпрі та області: уряд ухвалив важливі зміни щодо виплат

Термін подачі заяв на отримання державної допомоги продовжили до 30 квітня. Тобто ВПО, які отримували таку допомогу та подали заяву на її продовження у квітні, зможуть отримувати виплати, починаючи з березня. Кабмін ухвалив зміни до постанови "Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції. Також додано більше категорій, які можуть продовжувати отримати виплати. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі боржникам відключать воду: адреси

Через велику заборгованість споживачів Новокодацького та Самарського районів перед КП "Дніпроводоканал", в період з 25 по 29 березня 2024 року, буде проведено відключення послуги водопостачання абонентам. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

У водоканалі повідомили, що заборгованість склала вже майже два мільйони гривень. Деякі споживачі назбирали борги понад 120 тисяч гривень. Мінімальна заборгованість у списку складає трохи більше п’яти тисяч гривень. Список адрес, за якими абоненти залишаться без водопостачання, за умови несплати боргів, можна подивитися за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися