Російські окупанти обстріляли Дніпропетровщину: є загиблі

Через обстріл Нікополя загинула людина

Черговою жертвою ворожих військ став 55-річний чоловік. Він потрапив під ворожий артобстріл. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, інформує портал "Коментарі".

Також пошкоджені приватні будинки, господарська споруда, лінія електропередач. Деталі уточнюються.


Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

Злочин стався ввечері 25 березня біля річки у Тернівському районі міста Кривий Ріг. Жінка гуляла з собакою, коли до неї підійшов невідомий чоловік та завдав декілька ударів кулаком в обличчя, після чого заволодів золотим ланцюжком. Потім намагався зґвалтувати. Чи вдалося це йому, та ким виявився злочинець – читайте за посиланням.

Читайте також: Забирають у людей та віддають на потреби ЗСУ: що робиться на Дніпропетровщині

Рибоохоронці Держрибагентства, продовжуючи здійснювати рибоохоронні рейди в умовах воєнного стану, тісно співпрацюють з обласними військовими адміністраціями та регулярно передають вилучені браконьєрські сітки, що перейшли у власність держави, на потреби українських захисників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпропетровського рибоохоронного патруля.

Опалення у Дніпрі відключать вже завтра: подробиці

У Дніпрі через очікуване підвищення середньодобової температури опалювальний сезон планують закінчити 28 березня. Про це під час брифінгу 26 березня повідомив директор комунального підприємства "Теплоенерго" Андрій Клименко, інформує портал "Коментарі". Подробиці – за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися