У Дніпрі та області оголосили небезпеку: до чого готуватися

Синоптики знову попереджають про небезпечне явище

Попередження про небезпечні та стихійні метеорологічні явища опублікували у Дніпропетровському регіональному центрі з гідрометеорології, інформує портал "Коментарі".

17 квітня на території Дніпропетровської області вдень очікується посилення південного вітру 15-20 м/с. Рівень небезпечності І – жовтий.

Через те, що в місті та по області стихія наробила неабиякої шкоди, закликаємо дніпрян бути обережними, не ходити під час сильного вітру під великими деревами, гілками, рекламними щитами, вивісками та аварійними будівлями. Також за можливості не паркуйте свої автівки біля дерев, навіть якщо вони зелені і не виглядають аварійними.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі транспорт тиждень курсуватиме зі змінами

З 16 по 22 квітня 2024 року в зв’язку з ремонтом дорожнього покриття по вул. Богдана Хмельницького діятимуть зміни у русі громадського транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту транспорту Дніпровської міської ради.

Як курсуватиме транспорт на лівому березі – читайте за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі та області оновили графіки аварійного відключення світла (адреси)

У ПрАТ "ПЕЕМ "Центральна енергетична компанія" опублікували перелік адрес, які потрапляють під графік аварійного відключення електроенергії, якщо такі будуть запроваджені по області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії. Коли вони запроваджуються та чому у них потрапляють одні й ті самі адреси – читайте за посиланням.

У Дніпрі запрошують на роботу з бронюванням від військової служби

ПрАТ "ПЕЕМ "Центральна енергетична компанія" повідомляє про наявність вакансій у місті Дніпро. Енергетична компанія пропонує переваги для працівників:

- дотримання державних гарантій в оплаті праці: виплата заробітної плати 2 рази на місяць, оплату понаднормових робіт та роботи у вихідний день;

- виплату місячної, квартальної премій відповідно до Положення про преміювання;

- повний соціальний пакет відповідно до Законодавства України та чинного на підприємстві Колективного договору;

- бронювання військовозобов’язаних працівників (згідно з Постановою КМУ від 09.10.2020 № 1109 на підставі Наказу Міністерства енергетиків України від 07.09.2020 № 1 ДСК підприємство належить до об’єктів критичної інфраструктури);

- професійне та кар’єрне зростання.

Куди звертатися та які вакансії є – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися