Під Дніпром 80-річна жінка впала у льох і зламала стегно

Самостійно вибратися з льоху старенька не могла, тому витягати її приїхали рятувальники

У Дніпропетровській області жінка з власної необережності впала у льох. На допомогу до неї приїхав наряд рятувальників, повідомили у прес-службі ДСНС області.

Як з'ясувалося, подія трапилася в одному з приватних будинків у Кривому Розі. Прибувши на місце події рятувальники встановили, що в льох впала 80-річна жінка. Самостійно вибратися з нього старенька не могла, тому що при падінні отримала травму стегна.

"Співробітники ДСНС підняли потерпілу на поверхню та передали працівникам швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації в Криворізьку міську клінічну лікарню №8, з попереднім діагнозом  "перелом шийки лівого стегна", — розповіли в прес-службі ДСНС області.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що робити, щоб не придбати крадений ялинку слід звертати увагу на спеціальне маркування. До дерева повинна бути прикріплена етикетка пластмасова або бирка з індивідуальним номером і штрих-кодом. З їх допомогою можна перевірити походження ялинки на сайті агентства лісових ресурсів України.

"Державні лісгоспи заздалегідь готуються до новорічних свят — вирощують ялинки на спеціальних плантаціях. У той же час щорічно ліси потерпають від браконьєрів, які незаконно вирубують дерева. Щоб не зустріти злодіїв і не заохочувати їх злочин проти природи, слід звертати увагу на маркування уніфікованими засобами", — розповіли в прес-службі департаменту екології та природних ресурсів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися