У Дніпропетровській області затримали трьох чоловіків, які жорстоко вбили сторожа ринку

Три п'яні чоловіки проникли на територію одного з місцевих ринків, звідки мали намір винести майно

У Кривому Розі правоохоронці затримали трьох чоловіків, підозрюваних у жорстокому вбивстві. Так, 30 грудня, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вони забили до смерті сторожа ринку. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, подія трапилася в Саксаганському районі міста. Три п'яні чоловіки проникли на територію одного з місцевих ринків, звідки мали намір винести майно. Зробити це їм не вдалося, тому що їх помітив охоронець. Його вони, в процесі, стали бити ногами. В результаті чого сторож отримав травми несумісні з життям.

"В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили підозрюваних — ними виявилися місцеві жителі 17, 20 і 21 року. За даним фактом порушено кримінальну виробництво за п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України ("Умисне вбивство з корисливих мотивів"). Зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність — до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення. Досудове розслідування триває", — розповіли в прес-службі поліції.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Кривому Розі на залізничному вокзалі поліцейські затримали місцевого жителя, який кидався на перехожих з ножем. Громадянин, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, наніс ножові поранення обличчя чоловікові і жінці.

Фото: прес-служба Національної поліції в Дніпропетровській області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися