У Дніпрі чоловік з пакетом набоїв до автомата Калашникова розпивав на дитячому майданчику алкоголь

Про те, що трапилося на гарячу лінію "102" повідомили місцеві мешканці

У Дніпрі у громадянина, який розпивав алкогольні напої на дитячому майданчику, виявили пакет з патронами для автомата Калашникова. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, близько 13:00 на вулиці Семафорної місцеві жителі помітили чоловіка, який пив алкоголь на дитячому майданчику. Незабаром на місце прибув наряд поліції.

"Під час встановлення особи громадянина і поверхневої перевірки, у нього виявили пакет з патронами. Чоловік пояснив, що знайшов їх і хотів здати на металобрухт або продати. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка вилучила знайдене. Чоловіка доставили в Самарське відділення поліції для з'ясування всіх обставин події", — розповіли в прес-службі патрульної поліції області.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області правоохоронці затримали двох місцевих жителів, які підозрюються у зберіганні та розповсюдженні наркотичних речовин. Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання у них вилучили метамфетамін, а також медичні шприци з опієм.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися