У Дніпрі маршрутка збила жінку: постраждала померла на місці

Аварія сталася через те, що жінка перебігала дорогу в неположенным місці

У Дніпрі ввечері 15 січня сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: на дорозі міська маршрутка збила жінку. Від отриманих травм потерпіла померла на місці. Про це повідомляє місцеве видання "Інформатор".

Так, подія сталася близько 18:40 на вулиці Робочій. За попередньою інформацією, аварія трапилася через те, що жінка перебігала дорогу в неположенным місці. На вигляд їй близько 30 років. На місце згодом прибули поліцейські і "швидка", однак врятувати постраждалу медикам не вдалося.

Причини події будуть встановлювати слідчі.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Російській Федерації мікроавтобус, який прямував з Дніпра, зіткнувся з легковиком. В результаті аварії загинули три людини, ще сім отримали травми різного ступеня тяжкості. Так, авария трапилася в Орловській області на автодорозі "М-2 "Крим" — там зіткнулися мікроавтобус Mercedes і легковик Renault. В результаті аварії загинула мешканка Дніпра.

"В результаті ДТП водій Renault і її пасажир — жінка 1948 року народження, а також пасажир мікроавтобуса — жінка 1970 року народження, загинули на місці. Також постраждало сім осіб. Відносно водія мікроавтобуса, який допустив ДТП, що спричинило смерть трьох осіб, слідчим відділом ОМВД Росії по Кромскому району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 5 статті 264 КК РФ ("Порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів")", — повідомили в прес-службі УМВС Росії по Орловської області.

Фото: "Інформатор"



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися