Обстріл Дніпропетровщини станом на ранок та нічна ракетна атака: подробиці

Сьогодні вночі ворог здійснив масований ракетний удар по Україні

Тричі за ніч агресор цілив по Нікопольщині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

"Продовжував терор мешканців Марганецької, Червоногригорівської громад і самого Нікополя. Випустив з десяток артснарядів.

Пошкоджені церква і 4 приватні будинки. Понівечена лінія електропередач.

Загиблих та постраждалих немає.

В інших районах Дніпропетровщини минулося без прильотів", – написав він у ранковому зведенні.

У ніч на 21 березня 2024 року противник атакував Україну двома балістичними/аеробалістичними ракетами "Іскандер-М" ( KN-23) /Х-47М2 "Кинджал", а також 29-ма крилатими ракетами Х-101/Х-555 із 11 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС (райони пусків – Волгодонськ, Енгельс – рф.). Про це повідомляють у Повітряних силах ЗС України. Тривога лунала в усіх областях країни.

Ракети заходили з півночі, основний напрямок удару – Київ! 

До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил та мобільні вогневі Сил оборони України.

В результаті успішної бойової роботи усі ворожі ракети були збиті на Київщині, повідомили в ПС.

Нагадаємо, учора протягом дня агресор поцілив по Нікопольщині 9 дронами-камікадзе і 4 рази бив з важкої артилерії. Вибухи лунали у Нікополі, Покровській та Марганецькій громадах. Поранений 27-річний чоловік. Лікуватиметься вдома. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

Пошкоджені магазин, промислове та комунальне підприємства. Понівечені й 11 приватних будинків, 2 господарські споруди і стільки ж гаражів, парник, 9 авто. Зачепило кілька ліній електропередач і газогін.

За уточненою інформацією, через нічну атаку в ніч на 20 березня в Синельниківському районі поранені шестеро людей. Серед потерпілих 13-річна дівчинка та 15-річний хлопець.

Зруйновані 5 приватних будинків. Є й пошкоджені оселі. Зачепило лінії електропередач і газогін.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися