На території підстанції у Дніпропетровській області виявлено БпЛА

Дрон було виявлено на одній з підстанцій області

У Дніпропетровській області безпілотник було виявлено на об’єкті критичної інфраструктури, а саме – на підстанції. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Міненерго.

Персонал виведено за межі підстанції, викликано ДСНС. Дрон прибрали з території підстанції.

Також у Міністерстві повідомили, що внаслідок бойових дій знеструмлено 68 точок обліку. У Кривому Розі діють мережеві обмеження споживання на об’єкти промисловості.

Через пошкодження газопроводу стався витік газу у будинку в обласному центрі. Без газопостачання залишилось два споживачі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Дніпряни можуть власноруч випустити кажанів у природу: подробиці

Урочистий випуск врятованих кажанів – це щорічний захід, який Український центр реабілітації рукокрилих проводить вже 12 рік поспіль. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію центру.

"Цієї зими ми допомогли рекордній кількість рукокрилих – це понад 6 тисяч тварин. У Фельдман Екопарк ми випустимо 3 тисячі кажанів – це тварини, які були врятовані саме у Харкові. Решту рукокрилих ми повернемо до міст з яких привезли та випустимо їх там", – зазначають у Центрі.

У Зеленому Гаї (Дніпропетровська область), Запоріжжі, Кривому Розі випуск врятованих кажанів до їхнього природного середовища відбудеться 30 березня.

Читайте також: Забирають у людей та віддають на потреби ЗСУ: що робиться на Дніпропетровщині

Рибоохоронці Держрибагентства, продовжуючи здійснювати рибоохоронні рейди в умовах воєнного стану, тісно співпрацюють з обласними військовими адміністраціями та регулярно передають вилучені браконьєрські сітки, що перейшли у власність держави, на потреби українських захисників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпропетровського рибоохоронного патруля.

Опалення у Дніпрі відключать вже завтра: подробиці

У Дніпрі через очікуване підвищення середньодобової температури опалювальний сезон планують закінчити 28 березня. Про це під час брифінгу 26 березня повідомив директор комунального підприємства "Теплоенерго" Андрій Клименко, інформує портал "Коментарі". Подробиці – за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися