В 2019 році в ДТП загинуло 175 осіб: поліція поділилася сумною статистикою

За останні чотири дні аварії забрали життя шести людей

У Дніпропетровській області з початку 2019 року в дорожньо-транспортних пригодах загинуло 175 осіб. При цьому тільки за останні чотири дні аварії забрали життя шести людей. Сумною статистикою поділилися в прес-службі Національної поліції в Дніпропетровській області.

У поліції розповіли, що крім іншого, ще 12 грудня у Кривому Розі водій автомобіля BMW збив 53-річну жінку на пішохідному переході. Від отриманих травм потерпіла загинула. Пізніше в Дніпровському районі, в селищі Баловка, водій автомобіля Daewoo наїхав на 43-річного чоловіка, який також помер від отриманих травм. Горе-водій згодом залишив місце ДТП, проте його все ж вдалося затримати копам. Як з'ясувалося, громадянин знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

"Зараз всі водії затримані в порядку ст. 208 КПК України. За даними фактами проводиться розслідування по ч. 2 ст. 286 КК України ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами"). Згідно санкції статті водіям-порушникам загрожує до 8 років позбавлення волі", — зазначили в обласному управлінні поліції.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Житомирській області на трасі сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода: міжнародний автобус, який їхав з Дніпропетровської області до Польщі, злетів в кювет і перекинувся.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися