Сучасний спортивний зал та дитячі кімнати: у Дніпрі закінчили реконструкцію школи

Підрядники утеплили і перефарбували фасад будівлі, а також оновили їдальню, спортивний зал, роздягальні та кабінети

У Дніпрі реконструювали школу №9. Підрядники термомодернизували фасад, замінили всі внутрішні комунікації, відремонтували кабінети, привели в порядок актовий і спортивний зали. Ремонт у будинку провели вперше з дня його споруди, повідомили в прес-службі Дніпропетровської обладміністрації.

Так, в ході реконструкції школи підрядники утеплили і перефарбували фасад будівлі, а також оновили їдальню, спортивний зал, роздягальні і кабінети. Крім того, в школі з'явилися ігрові кімнати для маленьких дітей.

"Діти — майбутнє Дніпропетровщини. Тому серед наших пріоритетів на найближчі роки — реконструкції дитячих садків та шкіл області. Прагнемо створити для підростаючого покоління гідні умови для навчання і розвитку. Вже завершились ремонтні роботи в дніпровській школі №9. Тепер це сучасний навчальний заклад", — розповіли в прес-службі обладміністрації.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" згадував, що хороше рік, що минає, приніс нашому місту. Серед досягнень, якими місто може похвалитися: відкритий на набережній сквер "Прибережний", відремонтований Новий міст, прокладений на житловий масив Сонячний тролейбусний маршрут, а також музичні та фестивалі сучасного мистецтва.

Фото: прес-служба ДніпроОДА


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися