У Кривому Розі Нацгвардійці затримали 15 осіб, підозрюваних в адміністративних і кримінальних правопорушеннях

Місцевих жителів військові затримали в Металургійному та Довгинцівському районах, а також в мікрорайоні Інгулець

У Кривому Розі під час патрулювання вулиць Нацгвардійці затримали 15 осіб, які підозрюються в адміністративних і кримінальних злочинах. Про це повідомили в прес-службі військової частини 3011 Національної гвардії України.

Так, патрулювання військовиками проходить в рамках охорони громадського порядку, тому місцеві жителі раз у раз зустрічають на вулицях міста людей у формі. Зокрема, найбільше уваги Нацгвардійці приділяють більш криміногенним районам Кривого Рогу.

"Гвардійці 21-ї окремої бригади продовжують виконувати завдання з охорони громадського порядку. Тільки за останню добу військовослужбовцями Криворізької бригади було затримано 13 громадян, підозрюваних у вчиненні адміністративних правопорушень і ще дві людини — за скоєння кримінальних злочинів (крадіжка та нанесення умисних легких тілесних ушкоджень). 4 грудня криворізькі гвардійці здійснювали патрулювання відразу в трьох районах: Металургійному, Довгинцівському та вперше — в мікрорайоні Інгулець", — розповіли в прес-службі військової частини.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі правоохоронці затримали організаторів злочинної банди, яка займалася збутом наркотичних речовин в особливо великих розмірах. Незаконним бізнесом займалися місцеві жителі 28 і 37 років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися