Вчителів Дніпропетровської області безкоштовно повезуть на тиждень у Фінляндії

В конкурсі можуть брати участь вчителі початкових класів з досвідом роботи більше 5 років

Вчителі Дніпропетровської області можуть взяти участь у тижневому навчальному турі у Фінляндії. Основна тема мандрівки — інновації в початковій освіті. Участь безкоштовна. Заявки приймають до 17 січня 2020 року, повідомили в департаменті економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.

"Участь у програмі — хороша можливість для вчителів Дніпропетровщини обмінятися досвідом зі своїми європейськими колегами. Більше дізнатися про особливості початкової освіти у Фінляндії і познайомитися з успішними стратегіями навчання", — сказали в департаменті економічного розвитку Дніпропетровської ОДА.

В конкурсі можуть брати участь вчителі початкових класів з досвідом роботи більше 5 років, методисти, викладачі педагогічних вузів, директори шкіл та фахівці в галузі початкової освіти з об'єднаних громад. Для цього претенденти повинні заповнити онлайн-заявку, подати мотиваційний лист, резюме та два рекомендаційні листи від роботодавців.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що жителі Дніпропетровської області, які тимчасово знаходяться без роботи, тепер можуть приєднатися до освітнього проекту від Державної служби зайнятості (ДСЗ). На ньому безробітні місцеві жителі пройдуть курси, які допоможуть їм покращити власні професійні навички.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися