У Дніпропетровській області очікується туман і до п'яти градусів тепла

На вихідних буде хмарно, але тепло — повітря прогріється до п'яти градусів

У Дніпропетровській області 17 січня очікується туман — видимість становитиме 300-500 метрів. Водіїв і пішоходів пробачать бути більш уважними на дорозі. Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровського регіонального гідрометцентру.

Так, у п'ятницю на території нашої області збережеться мінлива хмарність без істотних опадів. Очікується туман. Температура повітря по області вдень становитиме 1-6 градусів тепла, по місту вдень — до п'яти тепла.

Не зміниться погода і на вихідних. За інформацією синоптиків, очікується мінлива хмарність без опадів. Повітря прогріється до п'яти градусів.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі, з зв'язку з поганою погодою, патрульні поліцейські закликають водіїв бути більш уважними на дорозі.

Так, під час туману або дощу, в першу чергу, необхідно знизити швидкість — вона повинна бути в два рази менше, ніж довжина видимої дороги.

"Наприклад, при видимості в 20 метрів, швидкість повинна бути не більше 10 км/ч. Їдьте спокійно. Намагайтеся обійтися без обгонів і випереджень. Тримайте дистанцію. І чим більше вона буде, тим краще. Позначте себе. Увімкніть ближнє світло фар. Ідеальним буде наявність противотуманок. Але за умови, що вони правильно встановлені і оптимально відрегульовані", — повідомили в прес-службі патрульної поліції області.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися