Дніпряни винні водоканалу сотні мільйонів гривень: як діють боржники

КП «Дніпроводоканал» продовжує відключати від послуг боржників

У Дніпрі з 1 лютого злісних боржників почали відключати від водопостачання. Сьогодні відключали абонента по вул. Героїв УПА у Чечелівському районі. Це приватний сектор. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Протягом восьми років я розмовляла з власником домоволодіння. Наголошувала на оплаті води. Він ігнорував попередження. Не мав лічильника. Зривав пломби, бо обмеження ставили декілька років тому. Всі листи-попередження про відключення від мене брав. Але знову ж таки – ігнорував", — зауважила контролерка КП "Дніпроводоканал" Чечелівського району Наталія Рябовол.

Господар завинив за послуги майже 50 тисяч гривень.

"На труби комунальники поставили пломбу й припинили водопостачання. Власник будинку може звернутися до КП "Дніпроводоканал",  укласти договір реструктуризації й відокремлено від боргу ще сплатити за підключення — від 900 гривень", — уточнив начальник Центрально-Чечелівської абонентної служби КП "Дніпроводоканал" Ігор Мірошник.

Дніпряни завинили КП "Дніпроводоканал" 816 мільйонів гривень. Загальний борг мешканців по Чечелівському району – 71 мільйон гривень.

"Співробітники абонентної служби Чечелівського району відправили 548 листів абонентам-боржникам з повідомленням про обмеження послуг у разі несплати заборгованості. Також підготовлені документи на загальну суму більше ніж 500 тисяч гривень по боржниках, які не йдуть на співпрацю з підприємством щодо погашення боргів. З ними проводитимуть претензійно-позовну роботу. Наголошую на укладанні договорів на реструктуризацію. У березні на абонентській дільниці працівники КП "Дніпроводоканал" уклали договори про реструктуризацію боргу на загальну суму 52 078,77 гривень", — підкреслив Юрій Гамазинський, директор КП "Дніпроводоканал" Дніпровської міської ради.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

СБУ затримала російську агентку, яка шпигувала за бойовими літаками ЗСУ поблизу Кривого Рогу

Контррозвідка Служби безпеки затримала ще одну учасницю агентурної мережі фсб, яку було викрито на початку цього року.

Зловмисниця намагалась виявити військові аеродроми та місця базування української ППО поблизу Кривого Рогу. Також вона відслідковувала напрямки польотів бойової авіації ЗСУ. У разі виявлення "потрібних" об’єктів зловмисниця мала зафіксувати їх геолокації на електронних картах і "прозвітувати" до фсб.

Що загрожує жінці та до чого її дії могли призвести – читайте за посиланням.

Читайте також: Мешканців міста на Дніпропетровщині просять не відвідувати парки найближчими днями



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися